Keresés ebben a blogban

2015. február 6., péntek

Online vagy személyes indulatkezelés coaching - Melyiket válasszam?


Számos friss kutatás megerősíti, hogy a videókapcsolattal vezetett online terápiák hatékonysága a páciensek visszajelzései alapján számos esetben azonos értékűnek minősül az élőben lefolytatott terápiás ülések eredményeivel. A statisztikák és általános kutatások visszaigazolják, hogy számos mentális eredetű probléma sikeresen rendeződött pusztán a videó alapú technikák segítségével, személyes terápiás kapcsolat kialakítása nélkül. Habár a személyes kapcsolatot nem pótolja semmi, a technika vívmányai lehetővé teszik, a gyakorlat pedig visszaigazolja, hogy a gyógyulás, és bizonyos pszichés problémák rendezése online videókapcsolat segítségével is lehetséges.

A videókapcsolat ugyanakkor elengedhetetlen, hiszen csak így lehetséges az élő kapcsolat kialakítása, és ennek segítségével válnak megfigyelhetővé a nonverbális jelzések, és a testbeszéd, illetve így lehet szemkontaktust létesíteni a pácienssel. A Skype védett kapcsolatot nyújt, olyan biztonsági standardokkal, amely harmadik fél számára igencsak megnehezíti az online kapcsolat biztonsági védelmének a feltörését. A megfelelő minőségű internet elérés a képátvitel szempontjából természetesen elengedhetetlen. 


A Skype kapcsolat előnyei:

Azok számára, akik elfoglaltságaik, tartózkodási helyük miatt nehezen tudják a személyes találkozót vállalni.
Akik otthon vállalt kötelezettségeik miatt nehezen szervezik a munkaidőn kívüli szabadidejüket.
Azoknak, akik néhány alkalmas konzultációt szeretnének igénybe venni vagy alkalmanként van igényük arra, hogy tanácsot kérjenek.
Akik esetében egyéni okoknál fogva az utazással járó kimozdulás nem lehetséges. (fizikai sérülés, agorafóbia)

A személyes vagy online indulatkezelés coaching ülésein az alábbi témák kerülnek fókuszba:

1. Az indulat kiváltó okainak feltárása, a hirtelen haragúság kezelésének módjai, az indulatkeltő helyzetekre történő reagálás nem agresszív eszközei
2. Önismereti és konfliktuskezelési tesztek értékelése
3. Indulat- és konfliktuskezelési technikák elsajátítása
4. Az ülések között végzett otthoni feladatok megbeszélése
5. Indulatkezelés segédanyag feldolgozása

Skype konzultáció esetén, kérem, jelezze szándékát email-en. Az első konzultációra időpont egyeztetés és az ülés díjának előzetes elutalása után van lehetőség. További részletekről érdeklődjön levélben! 

ETS.

Hivatkozott források:

További Konfliktus klinika cikkek a témában:

Kérdés az Olvasóhoz:


Önnek milyen tapasztalatai vannak az online terápiával kapcsolatban?



Egyéni és párkapcsolati tanácsadás
www.konfliktusklinika.hu

1 megjegyzés:

  1. Ez mindenki által elolvasott bizonyságtétel, itt vagyok, hogy az egész világ tudjon egy emberről, aki megmentette a kapcsolatomat, és ezt a nagyszerű embert Dr. IZOYA-nak hívják. Sőt, nagyszerű munkát végzett nekem azáltal, hogy visszahozta az ex-szeretőt, aki elhagyott, és ígérem, hogy soha többé nem térek vissza hozzám. Ezzel rájöttem, hogy Dr. IZOYA részleteinek adása a világnak sok mindent meg fog tenni azoknak, akik törött otthonukkal vagy kapcsolataikkal segítik, hogy segítsenek megjavítani a törött kapcsolatot vagy a házasságot. Elérheti őt e-mail címén: drizayaomosolution@gmail.com. Lépjen kapcsolatba vele, és nézze meg, hogyan oldódik meg a probléma 24 órán belül. Szintén a következő ügyekben specializálódott:
    (1) Visszafelé akarod.
    (2) Az irodájában szeretne reklámozni.
    (3) Azt akarja, hogy a férfiak / nők kövessék Önt.
    (4) Egy gyereket akar.
    (5) Ön vállalkozó, és szerződést szeretne nyerni
    (6) Azt akarja, hogy a férje örökké legyen a tiéd
    (7) Lelki segítségre van szüksége.
    (8) Ön már átkozott, és elvesztett pénzt akar visszaszerezni.
    (9) Állítsa le a válást
    (10) Pénzrituálék felkérése
    (11) Nyerjen győzelmet

    VálaszTörlés