Keresés ebben a blogban

2015. február 19., csütörtök

Indulatkezelés és méregtelenítés - A Joalis terápia lehetőségei a dühkezelési problémák orvoslására


Az emberi test természetes védekező mechanizmusokkal igyekszik megszabadulni a nem megfelelő életmódnak köszönhetően felhalmozódott méreganyagoktól, amelyek érzelmi megterhelés hatására még fokozottabban veszik igénybe a szervezetet. Fáradékonyság, lehangoltság, dühös kirohanások... A stressz által terhelt, depresszióra és ingerlékenységre hajlamos pszichés alkatúak számára jól ismert ez a tünetegyüttes. Bizonyos esetekben az agresszív dühkitörésektől, illetve a negatív automatikus gondolatrohamoktól szenvedő egyének esetében célszerű nem csupán a kognitív viselkedésterápiás módszerekre (imagináció, relaxációs- és légzőgyakorlatok, a gondolatok feletti uralom megszerzésének célzott technikái) fektetni a hangsúlyt a kezelés során. A terápiás gyakorlatban egyre többször kerül előtérbe legfőbb méregtelenítő szervünk a máj, az emésztőrendszer és a bélrendszer egészségét támogató kiegészítő alternatív gyógymódok fontossága.

Az alternatív gyógymódok új generációs irányzatai között kiemelt figyelmet érdemel Dr. Josef Jonáš munkássága. A természetgyógyászat modern irányzatának, a JOALIS terápiás módszer cseh származású megalkotója és képviselője pszichiáterként kezdte pályafutását. Napjainkban az Egésztestes Orvoslás Intézetének vezető főorvosa Prágában.  A „Gyakorlati méregtelenítés” című tankönyv szerzője és a JOALIS információs cseppek megalkotója, mely sok év kutatómunkájának az eredménye. A világon egyedülálló - a „szervezet irányított és ellenőrzött méregtelenítése” néven ismert - JOALIS módszer kidolgozója, mely a kínai gyógyászat öt elem tanára épül. Lényege, hogy nem a tüneteket kezeli, hanem a kiváltó okot keresi, a problémák gyökerét tárja fel az egészség helyreállításának érdekében. A kínai öt elem tanban szereplő szervcsoportok közötti kölcsönhatásokat egyedülálló módon az idegrendszerrel kiegészítve tárgyalja.

A szervekben felszaporodott élő és élettelen toxinok, fertőzési gócok pontos meghatározása a biorezonancia elvén működő Voll-féle Salvia készülékkel történik. Segítségével egyszerűen és gyorsan feltérképezhető a szervezet toxinterheltsége. Az állapotfelmérés során a főbb szervek és terhelői kerülnek bemérésre, ezután a JOALIS cseppekre épülő személyre szabott terápia veszi kezdetét, mindig négy-öt üveg, ill. információs készítmény kiválasztásával, melyek két hónapra elegendőek. Ezt követően a kontrollmérések eredményei alapján, ha szükséges, folytatható a kezelés.

Hol lakik az agresszió?

A természetgyógyászat sok évszázados történetében a máj tisztítása mindig az elsődleges fontosságú kérdések között szerepelt. A kínai medicina öt elem tana a májat (Fa elem) a legfontosabb szervek egyikének tartja, melynek fő feladata egyrészt a vér tárolása, másrészt az energia szabad zökkenőmentes áramlásának biztosítása az elmében és a testben. Amikor a test nyugalomban van, a máj vért raktároz és szabályozza, hogy mennyi vér vegyen részt a keringésben. Ha valamilyen oknál fogva nem képes a vért elraktározni és szükség esetén kibocsátani, az a szervezet energiájának pangását idézi elő. Ha az energiaáramlás akadozik különböző betegségtünetek ütik fel a fejüket és megnövekszik a szervezetben a testi és mentális feszültség.

A kínai gyógyítók szerint minden elem, illetve fő szerv érzelmi karakterisztikával is rendelkezik. A Fa elem (máj-epehólyag) érzelmi képe az agresszió. A kínai medicina értelmezésében a máj testesíti meg a Fa Yin energiáját, hatása fizikai és szellemi értelemben egyaránt az életünk megtervezésében, átlátásában van, megtestesíti a képzelőerőt, az alkotóerőt, amely működteti növekedésünket. Ő a feltaláló, a felfedező, belőle ered a meglátás, a tervezés.

Az Epehólyag a Fa-elemen belül a Yang energiát testesíti meg, hatása a rátermettségben, dönteni tudásban mutatkozik meg. A dönteni tudás nem csak a meglévő ismereteink felhasználását, hanem összetettebb esetekben megérzéseinket, intuitív képességeinket is igényli. Indulataink nagy része, a düh, harag, ingerlékenység, mint érzés ehhez az elemhez kapcsolódik. Amikor növekedésünk valamilyen akadályba ütközik, amikor életterünk nem megfelelő, frusztrálva érezzük magunkat és ez támadási hajlamba is torkolhat. 

A máj a legfőbb méregtelenítő szervünk. Összeszedi a testben keletkezett, vagy oda kívülről bekerült méreganyagokat és egyéb testidegen vegyületeket (nehézfémek, radioaktív elemek, növényvédő szerek, gyógyszermaradványok, stb.) és kevésbé mérgező vegyületekké bontja le, hogy zavarmentesen kiürülhessenek a szervezetből. Ha a méreganyagok szintje túlzottan megemelkedik, a májban különféle „üzemzavarok” keletkeznek, melynek következtében betegségtünetek sokasága jelentkezhet.  Az ingerlékenység, az ismétlődő dühkitörések az epehólyag túlműködésével járnak együtt. A magának utat találni nem tudó elfojtott düh epepanaszokat eredményez, vagy halántéki, esetleg fejtetőtáji migrénben nyilvánulhat meg. Számos esetben epekövességhez vezet, de akár gyomorégést, reflux betegséget is okozhat és mozgásszervi zavarokat is előidézhet.

A máj gyakori terhelői:

Eptein Barr vírus, herpesz vírus, Papiloma, májmétely, Bacteroides fragilis baktérium, gombák, vegyi anyagok, nehézfémek, radioaktív elemek, növényvédő szerek, fertőzési gócok, oltóanyagok, drogok, cukor.

A máj és az epehólyag terheltségének tünetei:


Érzelmi

Harag, ingerlékenység, agresszivitás, gyűlölködés, visszafojtott érzelmek, depresszió és rezignáció, tervezés, szervezés képtelensége, túlzott elvárások, türelmetlenség, frusztráció, merev magatartás, negatív szemléletmód, jobb és bal agyféltek közötti diszharmónia, féltékenység, irigység, önutálat, idegi feszültség, pszichikai problémák, ordítozás.

Fizikai

Émelygés, émelygéssel kísért fejfájás, migrén, idegrendszeri problémák, hányás, PMS, (pre-mentstruációs szindróma) a mellek túlérzékenysége, szabálytalan fájdalmas menstruáció, hasi ernyedtség, püffedés, bélgáz szorulás, székrekedés, emésztési elégtelenség, homályos gyenge látás, foltok lebegése a szem előtt. A nyak, a vállak, az izmok, az inak vagy akár az egész test merevsége, kötőszöveti károsodás, köszvény, a hát középső részének fájdalma, gerinc, vagy reumatikus megbetegedések (polyarthitis), érrendszeri problémák, allergiák, autoimmun folyamatok. Irtózás a széltől, tavaszi fáradság.

Agresszív, hiperaktivitással küzdő gyermekek, cukor, emésztőrendszeri, valamint irritábilis bél szindrómában szenvedők dühkezelési problémáinak kezelésében is kiváló kiegészítő gyógymódként válik be a JOALIS terápia. Próbálja ki Ön is!

A máj és a hozzá tartozó periférikus szervek méregtelenítése JOALIS információs cseppekkel.

Joalis készítmény csomag az agresszió kezelésére:

LIV DREN
A májban található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. Javítja a máj, az epe és az epevezetékek működését. Kedvezően befolyásolja a pszichikát,  egyben az idegrendszert is.

MEZEG
A glia sejtekben, vagyis az idegrendszeri szövetekben található mikroba gócok és további toxinok eltávolítására szolgáló készítmény. Javítja a gliák működését, és kedvezően befolyásolja a neuron funkciókat.

EGRESON
A talamuszban található mikroba gócok eltávolítására, az agresszió kezelésére ható készítmény

STRESON
A stressz, főként a mentális területen előforduló következményeinek felszámolására szolgáló készítmény. Az érzelmi stressz következményeinek eltávolításával kedvező változások következhetnek be mind a pszichikai, mind szomatikus területen egyaránt.


Az üvegek 50 ml-esek és két havi adagot tartalmaznak.
A készítmény csomag állapotfelmérés nélkül is megrendelhetőek.

Bejelentkezés állapotfelmérésre,
információs méregtelenítésre 
hétköznap 10 és 12 óra között

Tóbiás Irén


tel.: 06-30-474-0408

Kérdés az Olvasóhoz:


Ön próbálta már a Joalis információs cseppeket?


1 megjegyzés:

  1. Ez mindenki által elolvasott bizonyságtétel, itt vagyok, hogy az egész világ tudjon egy emberről, aki megmentette a kapcsolatomat, és ezt a nagyszerű embert Dr. IZOYA-nak hívják. Sőt, nagyszerű munkát végzett nekem azáltal, hogy visszahozta az ex-szeretőt, aki elhagyott, és ígérem, hogy soha többé nem térek vissza hozzám. Ezzel rájöttem, hogy Dr. IZOYA részleteinek adása a világnak sok mindent meg fog tenni azoknak, akik törött otthonukkal vagy kapcsolataikkal segítik, hogy segítsenek megjavítani a törött kapcsolatot vagy a házasságot. Elérheti őt e-mail címén: drizayaomosolution@gmail.com. Lépjen kapcsolatba vele, és nézze meg, hogyan oldódik meg a probléma 24 órán belül. Szintén a következő ügyekben specializálódott:
    (1) Visszafelé akarod.
    (2) Az irodájában szeretne reklámozni.
    (3) Azt akarja, hogy a férfiak / nők kövessék Önt.
    (4) Egy gyereket akar.
    (5) Ön vállalkozó, és szerződést szeretne nyerni
    (6) Azt akarja, hogy a férje örökké legyen a tiéd
    (7) Lelki segítségre van szüksége.
    (8) Ön már átkozott, és elvesztett pénzt akar visszaszerezni.
    (9) Állítsa le a válást
    (10) Pénzrituálék felkérése
    (11) Nyerjen győzelmet

    VálaszTörlés